Agenda

Elke 2e zaterdag van de maand organiseert de werkgroep SouMiKou van Mae Uku weer de reguliere wandeltocht

Elke 2e zaterdag van de maand organiseert de werkgroep SouMiKou van Mae Uku weer de reguliere wandeltocht

Elke 2e zaterdag van de maand organiseert de werkgroep SouMiKou van Mae Uku weer de reguliere wandeltocht

Karolingenmarkt 30 MEI in Oost-Souburg

Op zaterdag 4 Juli 2020 wordt er in Oost-Souburg een koopjesmarkt gehouden.

Op 12 September wordt er weer een Karolingenmarkt georganiseerd in Oost-Souburg

Gratis Waardebepaling

Gratis waardebepaling

Schinkel de Weerd Makelaardij

Kanaalstraat 41
4388 BK Oost-Souburg
Tel: 0118 460300

Gratis Waardebepaling

De woningmarkt zit duidelijk in de lift. U bent daardoor wellicht nieuwsgierig wat uw woning waard is.

Die vraag kan gevoed worden door verschillende redenen. Zo kunt u overwegen uw woning te verkopen en wilt u een indicatie van de huidige verkoopwaarde. Of u wilt graag weten hoe hoog de overwaarde op uw woning is. Maar u kunt ook op zoek zijn naar een nieuwe woning. Tijdens die oriëntatie wilt u weten wat uw bestedingsruimte is.

Allemaal redenen om een gratis en vrijblijvende waardebepaling te laten uitvoeren. Het is handig zoveel mogelijk gegevens met betrekking tot uw huis bij de hand te hebben. Des te meer details de makelaar over uw woning te weten krijgt, des te nauwkeuriger hij de waarde kan bepalen.

3 redenen om NU een gratis waardebepaling aan te vragen:
• Realistische waardering: U ontvangt van ons een realistische waardering van uw woning. Met een waardebepaling weet u precies wat uw woning op dit moment waard is.            
• Stijgende huizenprijzen: De woningmarkt crisis is voorlopig voorbij en huizenprijzen stijgen weer. Een goed moment dus voor een waardebepaling.
• Handige tips: Tijdens ons bezoek ontvangt u nuttige tips om uw huis beter verkoop klaar te maken.

Wat houdt een waardebepaling in?
Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning. Dat is dus absoluut niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie is een waardebepaling van het huis op een bepaald moment, uitgevoerd door een erkend taxateur. De kosten van de taxatie zijn afhankelijk van de waarde van het huis. Een taxatierapport kan gebruikt worden voor het aanvragen van een hypotheek.

Hoe werkt het?
Tijdens een waardebepaling bekijken wij uw woning en schatten wij de realistische verkoopprijs in de huidige markt.Verder geven wij u tijdens dit gesprek, indien gewenst, tips voor het goed verkoopbaar maken van uw woning en kunt u ons alles vragen over de markt in het algemeen en het segment waarin uw huis zich bevindt in het bijzonder.

De waardebepaling voeren wij zorgvuldig uit en duurt ongeveer 1 uur.