Nieuws

Winnaars van de Kerstpuzzel December 2019

OOST-SOUBURG - Tassen, kaarten, posters en mokken, Hebbes Wonen en meer verkoopt ze tegenwoordig met de skyline van Oost-Souburg erop.

VLISSINGEN - Om de boulevard aantrekkelijker te maken onderzoekt de gemeente Vlissingen de mogelijkheden om gemotoriseerd verkeer te weren. “Het onderzoek kan allerlei uitkomsten hebben”, zegt wethouder Sem Stroosnijder over de gevolgen voor een ‘rondje boule’ met de auto.

OOST-SOUBURG - Na tientallen jaren op allerlei manieren betrokken te zijn geweest bij sportvereniging Dios in Oost-Souburg nam Ankie Meijer woensdag afscheid van het trainerschap. Ze blijft wel jurylid. "We bedanken Ankie voor alle jaren dat ze zo waardevol was voor de vereniging", zegt Dios-collega Ina Poppe. "Ze was overal bij aanwezig en altijd enthousiast."Meijer werd in 1977 lid van Dios en heeft zich sindsdien in verschillende rollen ingezet voor de club. "Ze was succesvol als turnster, trainster, hoofdleiding en jurylid", vertelt Poppe.

Op advies van het kabinet werkt ook een groot aantal medewerkers van de gemeente Vlissingen met ingang van 13 maart 2020 thuis. Natuurlijk helpen we u graag en zijn we bereikbaar, maar met minimale bezetting. Het kan dus iets langer duren voordat u ons kunt spreken of een reactie krijgt. Wij vragen...

Following the advice of the Dutch government ,a large number of civil servants of the municipality of Vlissingen are working from their homes since March 13th. Of course we’d like to be of assistance at this time and we can be contacted. It might take a bit more time before you will be able to...

Aanbiedingen

 • Image

  Gratis accu Upgrade

 • Image

  Zolang de voorraad strekt -15% korting op nieuwe Kreidler E bike's

Winkelen in Souburg

Lots of Fashion

Lots of Fashion

Kanaalstraat 9
4388 BJ Oost-Souburg
Tel: 0118 474313

info@lots-of-fashion.nl
www.lots-of-fashion.nl

Openingstijden
 • Maandag13:00 - 18:00
 • Dinsdag09:00 - 18:00
 • Woensdag09:00 - 18:00
 • Donderdag09:00 - 18:00
 • Vrijdag09:00 - 18:00
 • Zaterdag09:00 - 17:00
 • Zondaggesloten
Lots of Fashion

In ons familiebedrijf verkopen wij al vele jaren met plezier de leukste dames, heren, kinder- en babykleding en lingerie. Dit doen wij niet alleen vanuit onze winkels in Hoogerheide, Kapelle en Oost-Souburg maar ook vanuit onze gloednieuwe webshop.

Met trots bieden wij je een breed assortiment van leuke, hippe en betaalbare kleding voor jong en oud. We hebben veel verschillende merken voor zowel dames, heren, kinderen als baby’s, zodat er altijd een merk zit dat goed bij je past. Zoals je van ons gewend bent staat service ook in onze webwinkel centraal en wij streven er dan ook naar, je zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Tot snel in één van onze winkels of op www.lots-of-fashion.nl