Nieuws

We gaan de openbare ruimte in Westerzicht vernieuwen. We pakken veel aan: van bestrating tot riolering en van verlichting tot groen.

Kennisplatform Walcheren organiseert speciaal voor vrijwilligerscoördinatoren de workshop ‘Eigen grenzen’.

Op 1 juli 2024 start aannemersbedrijf Hoondert B.V. met saneringswerkzaamheden aan de Havenweg. Dit ter voorbereiding op de reconstructie van de Havenweg en Visodeweg.

Op 2 juli organiseert het Expertplatform van de Regionale Energiestrategie Zeeland een interactieve workshop 'Energiebesparing en Verduurzaming' voor bedrijven.

Begin 2024 is gestart met de inrichting van het park ‘de Helling’ op het Scheldekwartier. Het park vormt het sluitstuk van de inrichting van de openbare ruimtes rondom het Dok.

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 18 april 2024 is de heer W. Boonman van de VVD benoemd als wethouder. Maar wie is wethouder Boonman?

Aanbiedingen

Winkelen in Souburg

Metsel- en Afbouwbedrijf de Waardt

Metsel- en Afbouwbedrijf de Waardt

Spoorstraat 78
4388 BS Oost-Souburg
Tel: 06 54918914

dewaardt78@zeelandnet.nl
www.metselenafbouwbedrijfdewaardt.nl

Openingstijden
  • MaandagTelefonisch bereikbaar
  • DinsdagTelefonisch bereikbaar
  • WoensdagTelefonisch bereikbaar
  • DonderdagTelefonisch bereikbaar
  • VrijdagTelefonisch bereikbaar
  • ZaterdagTelefonisch bereikbaar
  • Zondaggesloten

Metsel- en Afbouwbedrijf de Waardt specialist in verbouwen 

Heeft u plannen om te verbouwen? Of zijn de voegen van uw muren aan vervanging toe? Laat uw woning professioneel verbouwen, renoveren of metselen door een specialist met ruime ervaring.

Metsel- en Afbouwbedrijf de Waardt is een metsel- en afbouwbedrijf dat sinds 1985 gevestigd is in Oost-Souburg.
Laat uw bouwprojecten van begin tot eind uitvoeren door een erkende specialist. Tijdens de gehele verbouwing wordt u op hoogte gehouden van het proces en weet u waar u aan toe bent.

Heldere afspraken en vaste prijzen

U krijgt advies op maat. Voordat metsel- en afbouwbedrijf de Waardt aan de slag gaat, worden alle werkzaamheden uitgebreid doorgenomen en komt er vrijblijvend iemand bij u langs. U krijgt bouwkundig advies en een open begroting. Daarnaast worden de materialen bepaald en monsters overlegd voor uw project.

BEL 06 54918914 VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE