Nieuws

Op dit moment staan er vacatures open bij de gemeente Vlissingen. Wie hier werkt, kan echt het verschil maken. Zin in een leuke werkomgeving?

Van 12-21 juli 2024 vond weer een succesvolle Vlissingse Kermis plaats op en rondom het Bellamypark. We zijn benieuwd naar uw ervaringen!

Kent u iemand die zich al lange tijd op een bijzondere manier en zonder eigenbelang inzet voor de samenleving?

Van 1-15 augustus ruimen duizenden vrijwilligers in 30 etappes weer de héle Noordzeekust op. Van Cadzand tot Schiermonnikoog.

Er vinden diverse werkzaamheden aan en rondom de tunnel plaats, ook is er een tijdelijke veilige fietsoversteek.

We gaan de openbare ruimte van een deel van de Gerbrandystraat vernieuwen. De werkzaamheden starten op 12 augustus 2024.

Aanbiedingen

Winkelen in Souburg

Protestantse Gemeente

Protestantse Gemeente

Oranjeplein 2
4388 AH Oost-Souburg
Tel: 0118 471864


www.pgos.nl

De Protestantse Gemeente te Oost-Souburg is een gemeente waar veel mensen zich verbonden mee kunnen voelen.
Ze kent vleugels, van vrijzinnig tot meer orthodox en/of evangelisch. Kenmerkend is dat men elkaar ervaart in alle verschillen- als een geschenk van God.
Kerkdienst Open havenWe proberen kerk van het dorp te zijn, d.w.z. kerk te zijn in het besef dat de kerk er niet alleen van en voor de gemeenteleden is, maar van en voor iedereen in het dorp.
De Stichting Vrienden van de Historische Kerk Souburg, de stiltekapel, het feit dat we open staan voor rouw- en trouwdiensten van mensen buiten de gemeente zijn allemaal uitingen van deze visie.

Er zijn veel diaconale activiteiten zoals een kerstpakketten actie, een twee wekelijkse inloopmiddag, handwerkgroep enz.
Samen vieren, samen werken, samen beleven en het elkaar ontmoeten, ook in een informele, gezellige sfeer, spelen een belangrijke rol in ons gemeente-zijn.