Nieuws

MIDDELBURG - Tijdens de landelijke Week van ons Water, van woensdag 1 mei tot en met zondag 12 mei, vertellen medewerkers van waterschap Scheldestromen op Zeeuwse scholen over hun werk.

VLISSINGEN - Stichting Oorlogsjaren in Vlissingen verzorgt op zondag 5 mei een Vrijheidsmaaltijd in het Scheldehof in Vlissingen.

GOES/ARNEMUIDEN - In de week van 17 mei eindigt het zeventigste herdenkingsjaar van de oprichting van de staat Israël. Om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan, besloot Willeke van Belzen uit Arnemuiden, drijvende kracht achter stichting Mindblowing Adventures, op zoek te gaan naar verhalen uit de Holocaust die we niet mogen vergeten. Dit resulteerde in de voorstelling 'Back Home', die vrijdag 17 mei in Goes te zien is.

WEST-SOUBURG - Tafeltennisvereniging (TTV) Westerzicht in West-Souburg biedt sinds kort ook dynamic tennis aan.

OOST-SOUBURG – Zaterdag 18 mei wordt er een reünie gehouden van medewerkers van de voormalige supermarkt A&P. Het ‘supermarktleven’ was in die tijd heel anders dan nu. De lopende band werd geïntroduceerd en er moest omgerekend worden van guldens naar euro’s.

Bij de gemeente Vlissingen staan de volgende vacatures open: Teamleider FysiekDirecteur Dienstverlening Subsidieadviseur Lid commissie bezwaarschriftenMedewerker geo-informatie en basisregistratiesJuridisch adviseur Zie de pagina Werken bij de gemeente voor de...

Aanbiedingen

  • Image

    Gratis accu Upgrade (goud) bij de Gazelle Orange C7+ HMB bij Rijwielhandel Boone,de Gazelle en Bosch Ebike dealer van Oost Souburg

  • Image

    Gratis Waardebepaling

Winkelen in Souburg

MUSIC-INSPIRATION

MUSIC-INSPIRATION

Kanaalstraat 12
4388 BM Oost-Souburg
Tel: 06 28826487

info@music-inspiration.nl
www.music-inspiration.nl

 Music Inspiration bestaat uit twee musici, die beiden beschikken over een zeer ruime ervaring op nationale en internationale podia en die weten hoe je een feest tot een onvergetelijk evenement kunt maken. 

Van jazz naar soul tot pop en dance-classics in alle dansstijlen.

Music-Inspiration geeft persoonlijkheid aan elke gelegenheid en zorgt ervoor dat je zou willen dat het elke dag feest was.
Deze 2-mans formatie valt meteen op door de positieve uitstraling naar het publiek en kunnen met het grootste gemak de ene na de andere hit de zaal in slingeren. Spontaan, enthousiast en energiek, en voor elk wat wils.
Met een mix van allerlei muziekstijlen uit 70's, 80's, 90's en bekende hits van dit moment wordt elke zaal, bruiloft, feesttent, of festival omgetoverd in een groot feest.

Wat je hoort is lekker in het gehoor liggend en een eigen Music-Inspiration geluid.
 
KIJK OOK OP: www.music-inspiration.nl

https://www.youtube.com/watch?v=FX0OjiUfRXA