Nieuws

Winnaars van de Kerstpuzzel December 2019

VLISSINGEN - Er is landelijk een spoedwet in de maak om digitaal besluiten juridisch mogelijk te maken voor gemeenteraden. Veel gemeenten, waaronder Vlissingen, onderzoeken hiervoor nog hoe zij digitaal vergaderen technisch uitvoerbaar maken.

SOUBURG - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 845 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal patiënten op 12.595. Er zijn 175 patiënten overleden aan COVID-19.

OOST-SOUBURG - De gemeente Vlissingen werkt aan nieuwe plannen om meer afval te scheiden. Ze wil bijvoorbeeld meer afval inzamelen via ondergrondse containers.

OOST-SOUBURG - Een oudere dame in Oost-Souburg is maandagmiddag het slachtoffer geworden van een corona babbeltruc. Dat meldt de politie.

Versterking buurtgevoel: Lief en leedstraten! Wie wil er nou niet in een straat wonen waar de buren nog echt naar elkaar omkijken? En vooral wie wil meehelpen om het buurtgevoel te versterken? Als lief en leedstraat kan je ervoor zorgen dat in jouw straat meer aandacht is voor elkaar. Dat lief en...

Aanbiedingen

  • Image

    Zolang de voorraad strekt -15% korting op nieuwe Kreidler E bike's

  • Image

    Gratis accu Upgrade

Winkelen in Souburg

PersPectief fotografie

PersPectief fotografie

Paspoortstraat 26a
4388 BH Oost-Souburg
Tel: 0118 617174 06 20458617