Nieuws

Winnaars van de Kerstpuzzel December 2019

VLISSINGEN - Er is landelijk een spoedwet in de maak om digitaal besluiten juridisch mogelijk te maken voor gemeenteraden. Veel gemeenten, waaronder Vlissingen, onderzoeken hiervoor nog hoe zij digitaal vergaderen technisch uitvoerbaar maken.

SOUBURG - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 845 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal patiënten op 12.595. Er zijn 175 patiënten overleden aan COVID-19.

OOST-SOUBURG - De gemeente Vlissingen werkt aan nieuwe plannen om meer afval te scheiden. Ze wil bijvoorbeeld meer afval inzamelen via ondergrondse containers.

OOST-SOUBURG - Een oudere dame in Oost-Souburg is maandagmiddag het slachtoffer geworden van een corona babbeltruc. Dat meldt de politie.

Versterking buurtgevoel: Lief en leedstraten! Wie wil er nou niet in een straat wonen waar de buren nog echt naar elkaar omkijken? En vooral wie wil meehelpen om het buurtgevoel te versterken? Als lief en leedstraat kan je ervoor zorgen dat in jouw straat meer aandacht is voor elkaar. Dat lief en...

Aanbiedingen

 • Image

  Zolang de voorraad strekt -15% korting op nieuwe Kreidler E bike's

 • Image

  Gratis accu Upgrade

Winkelen in Souburg

Pulze-IT

Pulze-IT

Kanaalstraat 91a
4388 BL Oost-Souburg
Tel: 0118 681008

info@pulze-it.com
www.pulze-it.com

Openingstijden
 • Maandag10:00 - 17:00
 • Dinsdag09:30 - 17:00
 • WoensdagGesloten
 • Donderdag09:30 - 17:00
 • Vrijdag09:30 - 17:00
 • Zaterdag10:00 - 16:00
 • Zondaggesloten

Bij Pulze-IT Computerservices weten we dat ICT veilig en gezond moet zijn

Onze oplossingen zijn eenvoudig waar het kan en complex waar het moet. Natuurlijk hebben we voor ieder ICT-probleem een remedie, maar we werken liever preventief. We bieden systeembeheer, remote beheer, remote support, online ICT diensten, opslagsystemen, back-upsystemen, ICT beveiliging, monitoring aanleg en onderhoud van draadloze netwerken.

 

Huisautomatisering voor ieder huis en iedere leeftijd
Met de huisautomatisering van Pulze-IT wordt comfortabel wonen eenvoudig. Verlichting, thermostaat, zonnewering, gordijnen, radio en televisie, deuren en sloten; u kunt het allemaal slim regelen.
Onze huisautomatisering biedt comfort, gemak, een veilig gevoel en de mogelijkheid om geld te besparen op energie. En het mooie hiervan is: het is toepasbaar in ieder huis en in elke levensfase