Nieuws

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen kapt de komende maanden op 35 locaties in Zeeland 2700 bomen. “Het gaat om oude en zieke bomen die een gevaar voor de veiligheid opleveren”, zegt waterschapsbestuurder Marien Weststrate. “In totaal planten we bijna 1600 bomen terug.”

OOST-SOUBURG - Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon organiseert zaterdag 23 november haar jaarlijkse benefietdiner. Het vindt plaats in het onderkomen van Mae-Uku aan de Prins Hendrikstraat in Oost-Souburg. Het geld dat de stichting met het diner ophaalt gaat naar de slachtoffers van de aardbeving op het eiland Ambon.

MIDDELBURG - Goed nieuws van Sinterklaas. De reis vanuit Spanje verloopt tot nu toe voorspoedig, laat hij vrijdag weten. Sint en zijn pieten hopen zaterdag in Zeeland aan te komen. Als eerste arriveren ze daarbij in onder meer Vlissingen en Middelburg.

OOST-SOUBURG - In een garagebox aan de Julianastraat in Oost-Souburg zijn woensdag drie jongens aangehouden.

Elk jaar in de maand november zet Sinterklaas voet aan wal in Nederland. Hierbij doet hij ook Vlissingen en Oost-Souburg aan. De stoomboot komt op zaterdag 16 november om 12.30 uur aan in de Koopmanshaven in Vlissingen;Een week later meert de stoomboot op 23 november om 13.00 uur aan op de...

VLISSINGEN - De bouw van de scholen en gymzaal in Souburg-Zuid loopt weer enkele maanden vertraging op.

Aanbiedingen

  • Image

    Gratis accu Upgrade

  • Image

    25% korting

Winkelen in Souburg

Toneelvereniging De S.T.E.C.

Toneelvereniging De S.T.E.C.

Middelburgsestraat 45
4388 NS Oost-Souburg
Tel: 0118 472620


www.stec.nu

De S.T.E.C. is een toneelvereniging uit het Zeeuwse Oost - Souburg.
De vereniging is opgericht in 1949.

Per jaar heeft S.T.E.C. twee productie's.
Wij treden 2 avonden op in het voorjaar
en ook 2 avonden in het najaar.

Voorstellingen worden gegeven in "de Zwaan" in Oost-Souburg.