Nieuws

Winnaars van de Kerstpuzzel December 2019

VLISSINGEN - Om drukte te voorkomen is de boulevard in Vlissingen minimaal tot en met het paasweekeinde afgesloten voor verkeer.

VLISSINGEN - Manteling, die Walcherse mantelzorgers ondersteunt, verlengt de aanvraagperiode voor de mantelzorgwaardering tot en met 31 mei. DOOR BRITTA JANSSEN Via deze regeling kunnen inwoners van de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Veere een geldbedrag aanvragen voor hun mantelzorgers, als dank voor hun hulp. Oorspronkelijk was de termijn al gepasseerd. 'Het aantal aanvragen stagneerde de afgelopen tijd door de coronamaatregelen', laat Manteling weten. 'Veel aanvragers krijgen hulp van anderen bij het invullen van het formulier voor de mantelzorgwaardering, maar zij konden niet meer op bezoek komen.' Manteling komt de aanvragers tegemoetkomen door de aanvraagperiode te verlengen.

MIDDELBURG - De Zeeuwse bibliotheken zijn dicht en toch een beetje open. Ze hebben de Thuisbieb geopend.

Vanaf woensdagmiddag 8 april zijn de boulevards Boulevard Evertsen, Boulevard Bankert en Boulevard De Ruyter in Vlissingen gesloten voor verkeer. Deze maatregelen worden genomen op grond van de Noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland van 27 maart 2020. Mocht het nodig zijn, dan...

Op tweede paasdag maandag 13 april 2020, halen wij geen huisvuil op. In plaats daarvan kunt u uw huisvuil aanbieden op zaterdag 11 april. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 14 0118.

Aanbiedingen

  • Image

    WEEKEND DEAL

  • Image

    Lentevoordeel

Winkelen in Souburg

Wizzard Tattoo

Wizzard Tattoo

Kanaalstraat 47
4388 BK Oost-Souburg
Tel: 06 44748913