Nieuws

Elk jaar in de maand november zet Sinterklaas voet aan wal in Nederland. Hierbij doet hij ook Oost-Souburg aan.De stoomboot meert op zaterdag 23 november om 13.00 uur aan bij de Loskade. Burgemeester Van den Tillaar ontvangt de Sint en zijn Pieten, waarna een rondje in Oost-Souburg volgt.

Vanaf vrijdag 29 november 2019 is het niet meer mogelijk om met uw t-tag te betalen in de 2 parkeergarages in Vlissingen (Scheldeplein en de Fonteyne).In parkeergarage Scheldeplein is dit al vanaf oktober 2019 niet meer mogelijk. De apparatuur in deze parkeergarage is aangepast, waardoor de...

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen kapt de komende maanden op 35 locaties in Zeeland 2700 bomen. “Het gaat om oude en zieke bomen die een gevaar voor de veiligheid opleveren”, zegt waterschapsbestuurder Marien Weststrate. “In totaal planten we bijna 1600 bomen terug.”

OOST-SOUBURG - Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon organiseert zaterdag 23 november haar jaarlijkse benefietdiner. Het vindt plaats in het onderkomen van Mae-Uku aan de Prins Hendrikstraat in Oost-Souburg. Het geld dat de stichting met het diner ophaalt gaat naar de slachtoffers van de aardbeving op het eiland Ambon.

MIDDELBURG - Goed nieuws van Sinterklaas. De reis vanuit Spanje verloopt tot nu toe voorspoedig, laat hij vrijdag weten. Sint en zijn pieten hopen zaterdag in Zeeland aan te komen. Als eerste arriveren ze daarbij in onder meer Vlissingen en Middelburg.

OOST-SOUBURG - In een garagebox aan de Julianastraat in Oost-Souburg zijn woensdag drie jongens aangehouden.

Aanbiedingen

  • Image

    Gratis Waardebepaling

  • Image

    Opruiming comfort

Winkelen in Souburg

Zeeman

Zeeman

Kanaalstraat 29
4388 BJ Oost-Souburg
Tel: 088 0070518